Yoga

1 :1 Terapeutisk Yoga

Pris 700 pr. session á 75 min. varighed

  • Individuelt tilrettelagt yogasession, hvor du bliver støttet i at lade krop og sind finde ro og hvile
  • Målrettet dine ønsker og behov – ud fra det, du håber på yogaen (den kropslige praksis) kan hjælpe med
  • Specifikt udvalgte yoga-, åndedræts- og meditationsøvelser, der har til hensigt at skabe større balance og forbindelse mellem krop og sind

Inden første session har vi en indledende snak pr telefon, hvor du har mulighed for at sætte ord på, hvad du gerne vil arbejde med. Det kunne være tankemylder, uro, og en træt og udmattet krop. Derudfra tilrettelægges en praksis, der beroliget tanker, men giver energi til kroppen.

Du vil få et program med hjem med de øvelser du lærer hos mig. Sammen gennemgår vi grundigt øvelserne og de vil være tegnet med pindemænd med enkelte letforståelige beskrivelser.

Restorativ yoga

støtter nænsomt op om kroppens evne til at genfinde balance og opleve ro.

Det kræver hverken god form eller en smidig krop og holdene består af højst ni personer, hvilket giver mulighed for empatisk opmærksomhed på den enkelte deltager.

I undervisningen vil du blive guidet gennem blide sekvenser, hvor bevægelse og åndedræt forenes i et meditativt flow. Nærende restorative yogastillinger dybdeafspænder kroppen, og du vil opleve at spændinger forsvinder og sindet beroliges.

10 grunde til at praktisere restorativ yoga

Terapeutisk yoga