Psykoterapi

Psykoterapi

Der er mange veje til større selvforståelse, ro og klarhed og sammen finder vi din vej. Hos mig bliver du mødt med et roligt nærvær og accept, der skaber et tillidsfuldt rum, hvor du i dit eget tempo kan udtrykke dig om det, der fylder. Det er fuldstændig i orden at have det lige præcis, som du har det.

Du vil føle dig mødt, der hvor du er. Udgangspunktet er kontaktfuld samtaleterapi, hvor jeg lytter og spørger ind til det, du fortæller. Der inddrages relevante samtale- og eller kropsterapeutiske metoder, alt efter min vurdering samt dine behov og ønsker.

I psykoterapi kan du få hjælp til at:

● opbygge sunde tankemønstre
● bremse selvkritik (ved at blive opmærksom på, hvornår den opstår)
● få bedre selvværd
● dæmpe angst og bekymring

Der vil primært være fokus på samtale, men hvis du ønsker det, kan vi understøtte samtalerne med meditation, yoga eller åndedrætsteknikker. Den kropslige praksis og åndedrætsbevidsthed vil styrke modet til at give sig hen, mærke efter og lære sig sig selv bedre at kende efterhånden som kroppen (gen)finder hvile.

Jeg er uddannet psykoterapeut hos Center for Selvudvikling. Læs mere om min baggrund her eller læs om perspektivet for min uddannelse her

Min uddannelse kombinerer det samtaleterapeutiske med meditation, bevægelse, kunstterapi og terapeutisk massage. Jeg tror på mange veje til at (gen)finde ro og livsfylde.

Supervision modtager jeg løbende fra erfaren psykoterapeut.

Du kan bestille tid ved enten at ringe eller skrive til mig.

Terapilokalet