Hvem er jeg

Jeg er født og opvokset i Thy, så jeg elsker havet, blæsten og skoven, men holder også meget af kontrasten fra kulturen i større byer –  ex. Cafe-, teater- eller museumsbesøg i hjertet af Århus. Nu bor jeg sammen med min mand og to børn i et bofælleskab i Øster Bjerregrav vest for Randers. Efter at have arbejdet 12 år i folkeskolen afbrudt af et par barsler er jeg ved at byggre en nu levevej. Mit ønske er at kunne kombinere undervisning, yoga og terapi.

Jeg er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio og i børneyoga fra Yogarollinger og ChildplayYoga CPH. Jeg har en bred undervisningserfaring med både børn, unge og voksne

Mit første møde med yoga var i 2000, hvor jeg valgte Odder Højskoles krop- og bevidsthedslinje. På linjen arbejdede vi intensivt med yoga, meditation og energibevidsthed. Dette møde med yoga kom til at sætte gang i en fantastisk proces, der åbnede sig en ny verden for mig – en oplevelse af den transformerende effekt yogaen kan have på krop, sind og sjæl.

Som yogaunderviser er jeg særligt optaget af skabe tryghed og ro hos dem jeg underviser. Det er vigtig for mig, at du kan være dig selv – uden anstrengelse med hvilende opmærksomhed på det, du ønsker at arbejde med via yogaen.

Udover yoga for børn, unge, familier og den blide flowinspirerede Hatha Yoga, har jeg en særlig kærlighed til den restorative yoga og dens terapeutiske indvirkning på krop og sind.

Yoga er for mig en dyb og nærværende metode til at få viklet sig ud, af alt det man ikke har brug for og opleve, at man er alt det man skal være, for at være sig selv. På den måde får man mest muligt ud af livet og mod til at stå stærkere med alt det, der er, som det er. Derfor er yoga for mig især forbundet med livsglæde og autencitet. Det at føle sig dybt forbundet til at være sig selv og samtidig opleve en samhørighed med de andre i yogasalen.